Gevelwerken in de regio’s Antwerpen, Herentals, Geel en Westerlo

 

Gevelwerken

 

DIGOR

Digor Renovatie, gevelspecialist in heel Antwerpen
Welkom bij Digor Renovatie. Olen, Schoten, Geel, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Herselt en de rest van Antwerpen kloppen bij Digor Renovatie aan voor hun gevelrenovatie, gevelreiniging en gevelbekleding. Ook zandstralen behoort tot onze specialiteiten. Voor gevelwerken bent u bij ons dus aan het juiste adres!

De façade van Digor Renovatie
Gevelwerken voor de boeg? Uw gevel heeft geen geheimen meer voor zaakvoerder Peter Goossens. Al toen hij 14 jaar was, stond hij op de stellingen met zijn vader voor het renoveren van woningen. Na de oprichting van 2 succesvolle bedrijven, die trouwens nog steeds bestaan, heeft hij Digor Renovatie uit de grond gestampt.

Vandaag is Digor Renovatie vooral bedreven in
-    Het uitslijpen en uitkappen van voegen
-    Zandstralen met 500 bar waterdruk
-    Chemisch reinigen met 500 bar
-    Stoom- of nevelstralen met luchtcompressor
-    Waterdichting van gevels
-    Gevelbekleding
-    Ontmossen van daken
-    Plaatsen van arduinen plinten
-    Betonherstellingen

Uw gevel laten renoveren bij Digor Renovatie, daar hoort niet alleen het plaatsen van de stelling en de zeilen bij, maar ook het afplakken van ramen en deuren tot de opkuis na onze gevelwerken zitten hierbij inbegrepen.

Voegwerk met mogelijkheden
Uw gevel laten opvoegen kan in wel 20 verschillende kleuren. Gaat u voor gelijk voegwerk of geeft u de voorkeur aan terugliggende voegen met de stenen? Moet uw gevel waterdicht gemaakt worden? Het vakmanschap van Digor Renovatie in combinatie met het realiseren van uw wensen maakt van u ongetwijfeld een tevreden klant!

Een gigantische opwaardering van uw gevel?
Het resultaat na onze gevelwerken zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen. Een offerte voor uw gevelreiniging, gevelbekleding of gevelrenovatie? Aarzel niet Digor Renovatie te contacteren! Wij maken met plezier een vrijblijvende kostenraming.